18:30

Hjärsås/Värestorps IF

Säker vinst mot Wä IF

Vi möttes denna fredagen av ett grått väder när vi anlände för att spela match mot Wä IF.

Vi var taggade inför matchen och riktigt revansh sugna efter vår snöpliga 1-0 förlust i premiären.

Vi satte bra fart direkt i matchen och sökte våra anfallare bra och viker oss inte i närkamperna.

Redan i den 6:e minuten så får Oscar Schuller ett fint läge och tar sig fram emot målet och skjuter förbi Wä´s målvakt men dessvärre så har de spelare bak målvakten som rensar undan bollen.

Vi pressade Wä´s försvar bra och de hade inte så mycket att komma med.'
Vi fortsätter att skapa ett par lägen men tyvärr får vi ingen utdelning trots att vi tar över spelet mer och mer.

I den 22:a minuten räddar Nils Berg ett friläge genom att komma ut mot anfallaren och göra sig stor.

Vi har ett bra spel och skapar fina anfall som startar ända nere från backarna där Jimmie Isaksson gör ett mycket bra jobb med att styra upp sina back kollegor.

Och tillslut i spelminut 39 så kom vårt första serie mål för året signerat Oscar Schuller som blev framspelad av Linus Hurtig och 0-1 'är ett faktum.

Domaren blåser för halvtid och vi går till omklädningsrummet med en 1-0 ledning.
En sak som var frustrerande under första halvleken var att Wä spelarna la sig mycket lätt när vi gick in i närkamperna vilket skapade en irritation från oss som gjorde att vi la mycket fokus på domarna istället stundtals.

Men nu går vi ut för att dra igång andra halvleken och vi kunde väll inte börja bättre än vi gjorde, redan i den 49:e minuten lyckas återigen Oscar Schuller få in en boll i nätmaskorna efter en framspelning av Jonte och 0-2 är ställningen på resultat tavlan.

Wä har inte mycket att komma med efter vårt 0-2 mål och det verkar stundtals som att de har gett upp.

Vi å andra sidan är hungriga och krigar över hela planen.

Vi fortsätter andra halvleken med dominans från oss kanske att vi är aningen slarviga i sista tredjedelen men annars är där inte mycjet att klaga på.
I minut 71 står Rille S i vägen för ett skott som gör det enkelt för Nils att plocka bollen.

I 75:e gör vi 0-3 och ja nu får han fullända sitt hattrick alttså matchens tredje mål är återigen gjort av Oscar Schuller som är assisterad av Rille S

Efter vårt tredje mål så börjar vi bli lite slappa i en period men det tar inte lång tid innan vi tar tag i det igen och kommer in i matchen igen.

I matchens 90:e minut får vi in 0-4 målet och äntligen fick Jonte in sitt mål som han hade krigat för ett mål som han var helt värd efter enligt Nille "en mycket fin framspelning av Rille O"

Matchen blåses av och resultatet skrivs 4-0 till vår favör.
Vi gör en mycket bra match som vi styr stora delare av matchens 90 minuter.
Vi hade mycket väl kunnat gå in fler mål men vi är aningen inefektiva i den sista tredjedelen.